Våra Tjänster

Studio S19 drivs av LiveArena AB som är ett produktionsbolag som hjälper företag och organisationer att göra professionella livesändningar/inspelningar på ett enkelt sätt.

 

Tillsammans med er planerar vi programidéer som passar just ert specifika behov av att nå ut med det budskap ni vill förmedla. I Studio S19 på Södermalm kan vi hjälpa er med event, oavsett om det till exempel är ett enklare möte, seminarium, utbildning, paneldebatt eller produktpresentation som ska livesändas eller spelas in.

 

Vi erbjuder även produktioner on-site, dvs vi kommer till er med ett erfaret produktionsteam sköter allt i de lokaler ni valt att använda. Givetvis erbjuder vi också redigering och efterproduktion om behovet finns.

 

Vi är en liten dedikerad kärntrupp i LiveArena AB som brinner för kommunikation med rörlig bild. Vi har tusentals produktionsuppdrag i bagaget och med ett stort nätverk av duktiga yrkesmänniskor som vi knyter till oss för olika behov av produktioner.  

 

LiveArena vill vara med och bidra till ett positivt samhällsklimat. Vi är övertygade om att kommunikation genom rörlig bild når fler, men framför allt rätt. Därför har vi också valt att stödja flera organisationer som driver samhällsnyttig verksamhet och sponsrar dem med våra lösningar.

 

Studio S19 är på 40 kvadratmeter och ligger centralt belägen på Södermalm.
Hör av dig till oss om du vill veta mer!

ADRESS

Studio S19

Box 17086

104 62 Stockholm

Visit: Swedenborgsgatan 19

KONTAKTA OSS

  • Facebook
  • LinkedIn

© 2020 LiveArena AB, STUDIO S19