OM STUDIO S19

Studio S19 drivs av produktionsbolaget LiveArena AB. Vi hjälper företag och organisationer att göra professionella livesändningar/inspelningar på ett smart och kostnadseffektivt sätt.

 

Tillsammans med våra kunder tar vi fram programidéer för just deras behov av att nå ut.             

I Studio S19 på Södermalm kan vi spela in eller livesända ett enklare webbmöte, ett längre seminarium med olika föredragshållare på distans eller en specifik utbildning. Med hjälp av vår newsdesk eller greenscreen kan du skapa liv i en produktpresentation eller företagspresentation.

Under rådande omständigheter där fysiska möten, konferenser och seminarier inte kan genomföras har vi den perfekta lösningen att erbjuda. Professionellt producerade digitala möten med deltagare på distans tas via Microsoft Teams in i sändningen som produceras och streamas ut från vårt kontrollrum. Med hjälp av Teams-lösningen inkluderas såväl Powerpoint-presentationer som förinspelade videor i livesändningen - allt  självklart med bästa kvalitet.

Vi erbjuder även produktioner on-site, dvs vi tar med oss ett produktionsteam som filmar i de lokaler ni själva valt att använda för ert event. Antingen kan vi streama ditt event direkt, eller så redigerar vi och lägger in grafik, översättning och musik. 

LiveArena AB består av en liten dedikerad kärntrupp som brinner för kommunikation med rörlig bild. Vi har tusentals produktionsuppdrag i bagaget och ett stort nätverk av duktiga yrkesmänniskor som vi knyter till oss för olika typer av produktioner.  

 

Vi är övertygade om att kommunikation genom rörlig bild når fler, men framför allt rätt. Därför har vi också valt att stödja flera organisationer som driver samhällsnyttig verksamhet och sponsra deras användning av våra lösningar. Det är vårt sätt att bidra till ett positivt samhällsklimat.

 

Studio S19 är på 40 kvadratmeter och ligger centralt belägen på Södermalm.
Hör av dig till oss om du vill veta mer!

ADRESS

Studio S19

Box 17086

104 62 Stockholm

Visit: Swedenborgsgatan 19
E-Mail: team@livearena.com

KONTAKTA OSS

  • StudioS19 Instagram
  • StudioS19 Facebook
  • StudioS19 Linkedin

© 2020 LiveArena AB, STUDIO S19