• WRSE / 4Health 

  ...är en videotjänst där världens ledande kirurger inom robotkirurgi är initiativtagare med visionen att vara världsledande genom att säkerställa och sprida kunskap inom hälsa och sjukvård. 20 sjukhus från fyra kontinenter bidrar med livesändningar i tjänsten.

  https://4healthtv.play.livearena.com/sub/wrse/

 • rwa_logga.jpg

  Raoul Wallenberg Academy

  Med hjälp av LiveArenas plattform presenterar Raoul Wallenberg Academy på RWA Play en serie intervjuer i syfte att ge lärare verktyg för att väcka ungas engagemang i klassrummet. Ledorden är civilkurage och självledarskap.

  https://raoulwallenbergacademy.play.livearena.com/

 • skidskytteny2.png

  Svenskt Skidskytte

  LiveArena producerar nationella tävlingar på högsta nivå åt Svenska Skidskytteförbundet. Detta görs via Skidskytte-TV där även presskonferenser, lunchnyheter, intervjuer och personporträtt av de aktiva presenteras.
  https://svenskskidskytte.play.livearena.com/

 • dressagepowerny.png

  DressagePower

  LiveArena hjälper DressagePower att producera
  tävlingar, event och projekt för ridsporten som inte tidigare genomförts. På DressagePower-TV finns även utbildningar i dressyr och presentationer av intressanta personer inom svensk ridsport.
  https://dressagepower.play.livearena.com/

 • SSRS_m_vapen_CMYK__Konvert_3_400x400.png

  SSRS

  Svenska Sjöräddningssällsskapet har sedan 2015 nyttjat LiveArenas tjänster för sin videokommunikation. Årsmöten, riksmöten och stationsmöten är exempel på sändningar som skett i LiveArenas regi.

  https://www.sjoraddning.se/

   

 • sweship.png

  Svensk Sjöfart

  Branschorganisationen Svensk Sjöfart använder LiveArenas tjänster för att sända möten och seminarier av olika slag. Exempel på detta är s.k Sjöfartsfrukostar och Sjöfartsluncher med olika teman.

  http://www.sweship.se/
   

 • amscan1.png

  American Scandinavian Foundation

  Med uppdrag att främja utbyte av intellektuellt och

  kreativt inflytande mellan USA och Skandinavien hjälper LiveArena stiftelsen med sändningar från Scandinavia House i New York.
  AMSCAN installerar därAI-baserad LiveArena BroadcastRoom-teknologi i sin konferenslokal.
  http://www.amscan.org/

 • Lakareutangranser.png

  Läkare utan gränser

  Läkare utan gränser använder LiveArenas tjänster för att sända och/eller spela in möten, seminarier  och föreläsningar av olika slag.

  Ett snabbt och effektivt sätt att sprida viktig information inom organisationen, där alla nås av samma information vid samma tillfälle.

  https://lakareutangranser.se/

© 2020 LiveArena AB, STUDIO S19