ScandinaviaHouse (6 of 7), Photo- Linda

Med uppdrag att främja utbyte av intellektuellt och kreativt inflytande mellan USA och Skandinavien hjälper StudioS19 AB stiftelsen med sändningar från Scandinavia House i New York. I Scandinavia House på Manhattan installerar AMSCAN nu 

AI-baserad BroadcastRoom-teknologi i sin konferenslokal, Victor Borge Hall.

American Scandinavian Foundation

wiklund.png

...är en videotjänst där världens ledande kirurger inom robotkirurgi är initiativtagare med visionen att vara världsledande genom att säkerställa och sprida kunskap inom hälsa och sjukvård. 20 sjukhus från femkontinenter bidrar med livesändningar i tjänsten. Med start 2020 genomförs många operationer med LiveArena Broadcast AB:s AI-baserade BroadcastRoom Surgery.

WRSE/4Health  

Lisa-logga (1).png

Med hjälp av Studio S19 AB arbetar Raoul Wallenberg Academy med att praktiskt ta in värdegrundsuppdraget i klassrummet genom att sprida de tipsen, verktygen, tankarna och reflektionerna till lärare i hela Sverige.

På RWA Play finns en serie intervjuer i syfte att ge lärare verktyg för att väcka ungas engagemang i klassrummet.

Ledorden är civilkurage och självledarskap.

Raoul Wallenberg Academy

_MG_4487.jpg

Svenska Sjöräddningssällskapet

Svenska Sjöräddningssällsskapet har sedan 2015 nyttjat StudioS19 AB:s tjänster för sin videokommunikation. Årsmöten, riksmöten och stationsmöten är exempel på sändningar som skett i vår regi.

grenre3.jpg

Föreningen Svensk Sjöfart

 Branschorganisationen Svensk Sjöfart använder StudioS19:s tjänster för att sända möten, webinarier och seminarier av olika slag.

Exempel på detta är så kallade Sjöfartsfrukostar och Sjöfartsluncher med olika teman.

skidskytte.jpeg

Svenska Skidskytteförbundet

StudioS19 AB producerar nationella tävlingar på högsta nivå åt Svenska Skidskytteförbundet. Detta görs via Skidskytte-TV på förbundets egna hemasida där även presskonferenser, lunchnyheter, intervjuer och personporträtt av de aktiva presenteras.

IMG_6568.JPG

Dressage Power

StudioS19 AB hjälper DressagePower att producera tävlingar, event och projekt för ridsporten som inte tidigare genomförts. På DressagePower-TV finns även utbildningar i dressyr och presentationer av intressanta personer inom svensk ridsport.

flyktingar-ungern-serbien.jpg

Läkare utan gränser

Läkare utan gränser använder StudioS19:s tjänster för att sända och/eller spela in möten, seminarier  och föreläsningar av olika slag.

Ett snabbt och effektivt sätt att sprida viktig information inom organisationen, där alla nås av samma information vid samma tillfälle.

sovtext-gor-skillnad-skanker-100000-till

Giving People

Just nu är det många barnfamiljer som drabbas ekonomiskt av Covid-19. StudioS19 AB har hörsammat Giving Peoples vädjan om att hjälpa dessa utsatta barnfamiljer så att barn får mat i magen och familjen en chans att klara sig ur en svår situation.