Med uppdrag att främja utbyte av intellektuellt och kreativt inflytande mellan USA och Skandinavien hjälper LiveArena stiftelsen med sändningar från Scandinavia House i New York. I Scandinavia House på Manhattan installerar AMSCAN nu tillsammans med LiveArena

AI-baserad BroadcastRoom-teknologi i sin konferenslokal, Victor Borge Hall.

American Scandinavian Foundation

...är en videotjänst där världens ledande kirurger inom robotkirurgi är initiativtagare med visionen att vara världsledande genom att säkerställa och sprida kunskap inom hälsa och sjukvård. 20 sjukhus från femkontinenter bidrar med livesändningar i tjänsten. Med start 2020 genomförs många operationer med LiveArena Broadscasts AI-baserade BroadcastRoom Surgery.

WRSE/4Health  

Med hjälp av LiveArenas plattform arbetar Raoul Wallenberg Academy med att praktiskt ta in värdegrundsuppdraget i klassrummet genom att sprida de tipsen, verktygen, tankarna och reflektionerna till lärare i hela Sverige.

På RWA Play finns en serie intervjuer i syfte att ge lärare verktyg för att väcka ungas engagemang i klassrummet.

Ledorden är civilkurage och självledarskap.

Raoul Wallenberg Academy

Svenska Sjöräddningssällskapet

Svenska Sjöräddningssällsskapet har sedan 2015 nyttjat LiveArenas tjänster för sin videokommunikation. Årsmöten, riksmöten och stationsmöten är exempel på sändningar som skett i LiveArenas regi.

Föreningen Svensk Sjöfart

 Branschorganisationen Svensk Sjöfart använder LiveArenas tjänster för att sända möten, webinarier och seminarier av olika slag.

Exempel på detta är så kallade Sjöfartsfrukostar och Sjöfartsluncher med olika teman.

Svenska Skidskytteförbundet

LiveArena producerar nationella tävlingar på högsta nivå åt Svenska Skidskytteförbundet. Detta görs via Skidskytte-TV på förbundets egna hemasida där även presskonferenser, lunchnyheter, intervjuer och personporträtt av de aktiva presenteras.

Dressage Power

LiveArena hjälper DressagePower att producera tävlingar, event och projekt för ridsporten som inte tidigare genomförts. På DressagePower-TV finns även utbildningar i dressyr och presentationer av intressanta personer inom svensk ridsport.

Läkare utan gränser

Läkare utan gränser använder LiveArenas tjänster för att sända och/eller spela in möten, seminarier  och föreläsningar av olika slag.

Ett snabbt och effektivt sätt att sprida viktig information inom organisationen, där alla nås av samma information vid samma tillfälle.

Giving People

Just nu är det många barnfamiljer som drabbas ekonomiskt av Covid-19. LiveArena har hörsammat Giving Peoples vädjan om att hjälpa dessa utsatta barnfamiljer så att barn får mat i magen och familjen en chans att klara sig ur en svår situation. 

ADRESS

Studio S19

Box 17086

104 62 Stockholm

Visit: Swedenborgsgatan 19
E-Mail: team@livearena.com

KONTAKTA OSS

  • StudioS19 Instagram
  • StudioS19 Facebook
  • StudioS19 Linkedin

© 2020 LiveArena AB, STUDIO S19