Om oss - Studio S19

På StudioS19 kan vi lägga upp strukturen för och spela in eller livesända ditt webbmöte, seminarium med deltagare från jordens alla hörn eller din egen talkshow. Vi sänder i vilken kanal du vill, när du vill och till vem du vill. För de allra flesta produktioner kan vi ge dig en fast offert så att du slipper tråkiga överraskningar. Kontakta oss idag.

Logotyp_liggande_neg.gif
DSCF6513.jpg

Studioproduktion i Stockholm

Från vår fullt möblerade och tekniskt välutrustade studio på Södermalm spelar vi in eller livesänder din föreläsning eller din företagspresentation. Du kan använda studions talkshow-hörna eller news-desk. Med hjälp av vår avancerade green-screen av absolut högsta kvalitet kan du skapa liv i en presentation. Studion är placerad i gatunivå vilket ger ett naturligt flöde av rörelse utanför studiofönstret. Du hyr studion fullt möblerad och med all nödvändig teknikhjälp på plats.

Digitala möten

Om det inte går att ha fysiska möten eller konferenser kan vi hjälpa dig att genomföra dem digitalt i stället. Vi tar in Microsoft Teams i sändningen som produceras och livesänds från vårt kontrollrum till obegränsat antal deltagare. Möjligheterna är oändliga. Vi kan göra stora komplexa och parallella sändningar med aktiva deltagare från hela världen, eller ett enklare och mer intimt upplägg.

 

Producera snyggare och mer kvalitativa webbinarium med t ex green screen, topputrustning för ljud och bild och kunskap för att leverera en produktion av hösta kvalité

THS.png

On-site

Vi erbjuder även produktioner on-site där vi tar med oss ett produktionsteam som filmar i de lokaler ni själva valt för ert event. Antingen direktsänder vi ditt event, eller så spelar vi in, redigerar och lägger in grafik, översättning och musik i efterhand. Vi utnyttjar den senaste tekniken och kan därför ge dina tittare en högkvalitativ upplevelse men med betydligt mindre resurser på plats.

Samhällsstöd

Vi är övertygade om att kommunikation genom rörlig bild når fler, men framför allt rätt. Därför har vi också valt att stödja flera organisationer som driver samhällsnyttig verksamhet och sponsra deras användning av våra lösningar, helt eller delvis. Det är vårt sätt att bidra till ett positivt samhällsklimat.

flyktingar-ungern-serbien.jpg