Om LiveArena AB

LiveArena AB är ett produktionsbolag som hjälper företag och organisationer att göra professionella TV-sändningar på ett enkelt sätt. Vi erbjuder smarta lösningar med allt från produktioner i egen TV-studio till egen play-kanal.

Tillsammans med våra kunder planerar vi programidéer som passar just deras specifika behov av att nå ut med sina budskap.

 

LiveArena AB är dessutom återförsäljare av LiveArena Broadcasts tekniklösningar och produkter, som en web-baserad medieplattform och produktionslösningar. Tillsammans har vi utvecklat både tekniken och konceptet sedan 2003 då vi tillhörde vi samma mediebolag. Det har varit en spännande resa, där vi hela tiden legat i framkant vad gäller utveckling och har sett hur både tekniken, men också kundernas behov, har förändrats.

 

Vi är en liten dedikerad kärntrupp i LiveArena AB med tusentals produktionsuppdrag i bagaget och ett stort nätverk av duktiga yrkesmänniskor som vi kan knyta till oss för olika behov av produktioner.  

 

LiveArena vill vara med och bidra till ett positivt samhällsklimat. Vi är övertygade om att kommunikation genom rörlig bild når fler, men framför allt rätt. Därför har vi också valt att stödja flera organisationer som driver samhällsnyttig verksamhet och sponsrar dem med våra lösningar.

© 2020 LiveArena AB, STUDIO S19