Om LiveArena AB

Vår vision och målsättning på LiveArena AB är att öka samhällsnyttan genom kommunikation med rörlig bild.

Vi arbetar i första hand med företag och organisationer som delar vår syn på socialt ansvar och hållbar utveckling, och som vill använda rörlig bild i någon form och/eller livestreama när de sprider sitt budskap via internet.  

LiveArena AB driver också konceptutveckling där vi tillsammans med partners jobbar med gemensamma projekt, inte sällan med samhällsnytta och hållbarhet som drivkraft och som samtidigt visar goda exempel på vilka fördelar det har att kommunicera med video och hur tekniken nyttjas på bästa sätt.

På Södermalm i Stockholm driver LiveArena AB STUDIO S19, en professionell filmstudio som är tillgänglig för såväl befintliga samarbetspartners som för externa bolag i behov av att skapa rörligt innehåll för sin kommunikation.

Studion är professionellt utrustad med kameror, mikrofoner och greenscreen vilket möjliggör för alla olika typer av inspelningar som t.ex företagspresentationer, intruktionsvideor och utbildningsfilmer.

Men vi kan även hjälpa till med enklare inspelningar såsom videobloggar, webinarier 

Om ni behöver hjälp med er produktion eller vill göra en livesändning så har vi kunnig och erfaren personal till ert förfogade. Har ni behov av produktionshjälp på andra ställen som kommer vårt produktionsteam dit och sköter allting.

Hör av er med er förfrågan så hjälper vi till att uppfylla era önskemål!

STUDIO 19 – powered by Livearena: team@livearena.com

ADRESS

Studio S19

Box 17086

104 62 Stockholm

Visit: Swedenborgsgatan 19

KONTAKTA OSS

  • Facebook
  • LinkedIn

© 2020 LiveArena AB, STUDIO S19